Піцерія “Теревені”

Піцерія “Теревені”

Піцерія “Теревені” знаходиться заадресою:

м.Луцьк, пр-т Молоді, 14. Тел. (0332) 71-19-99.

Піцерія працює з 10.00 до 22.00.

В меню кожен знайде собі їжу до смаку. Можна замовити балакучі паляниці, які печуться діаметром до 45 см, піци різного розміру у діаметрі: 24, 32 або 45 см. за фірмовими рецептами або за бажанням інгредієнти до піци можна вибирати самому клієнту за його особистими вподобаннями та смаками.
Крім того, у меню піцерії всілякі смачні салати, десерти, напої : чай, кава, алкогольні і безалкогольні коктейлі , аперитиви, дижестиви, вина, горілка.

Столик можна замовити заздалегідь.
Є безкоштовний Wi-Fi та парковка для автомобілю.

 

 


Коментування через FaceBook: коментарів

2 коментарі

  1. Олексій 29 липня 2013 року р. о 21:46 #

    В “Челентано” піца смачніша !!! І на 10 грн дешевша, при тих самих інградієнтах !!!

  2. alex 06 вересня 2013 року р. о 13:02 #

    Споганилась піцерія. Піцца не смачна. Інградієнти до неї не докидують, буває що і взагалі їх не кладуть до чого обнагліли. Дурять клієнтів як можуть. Вчора довелось на 60 грн поїсти один корж з сиром, так як шинки було в піці всього на три куска коржа, салямі взагалі забулись кинути, болгарського перцю на всю піццу було три кусочки (маленькі кусочки, нарізані паличками, вони що перець маленький завждовжки в 3-4 см нарізають, чи вони великий перець ще на три частини перерізають), помідорів навіть і не видно. Один корж, піцца бралась на замовлення з собою. Дуже розчарований, ніколи не перевіряв що купую в піцерії, а тут потрібно це робить обов”язково. Більше ніногою туди!!!

Ваш відгук

,